Usi Sticla antipanica si telescopice

Firma STARDORS este distribuitor in Romania pentru usi sticla al producatorului Electrocelos, marca Motorline. Usile din sticla reprezinta cea mai buna solutie pentru spatiile comerciale si de birouri. Avantajul obtinut in cazul folosirii usilor din sticla telescopice este deschiderea si inchiderea usoara si rapida a golurilor mari de trecere dintr-un spatiu in altul.
Din gama de usi comercializate de compania noastra, mentionam urmatoarele: usi sticla telescopice, usi sticla antipanica si alte usi. Toate usile de sticla au accesorii, kit-uri de instalare. Montajul usilor din sticla se va face de catre personal calificat. Asiguram garantie si montaj. Pentru masuratori si alte informatii suplimentare, contactati-ne telefonic la nr: 0743 499 488 sau trimiteti un e-mail la adresa office@stardors.ro

usi sticla simple

Usi Sticla Simple

Rafinamentul si eleganta usilor de stica este neintrecuta in amenajarea interioara a unei locuinte. Usa de sticla simpla este construita pe rame de aluminiu alb lacuit si are in componenta un computer electronic de comanda si un radar cu infrarosu. Spatiul de montare trebuie sa fie de la 1000 mm pana la 2000 mm pentru pentru fiecare foaie de sticla. Spatiul de montare doua foi trebuie sa fie intre 1400 mm si 2800 mm.

Kit-ul contine:

 • Fotocelule interioare si exterioare
 • Baterii de urgenta 12V / 1.2AH
 • Selector de programe

Comanda acum

 
usi sticla telescopice

Usi de Sticla Telescopice

Usile telescopice asigura o etansare foarte buna avand in vedere lufturile de numai 2 mm intre foile de sticla. Usa de sticla telescopica este construita pe rame de aluminiu robuste, foarte rezistente si are in componenta un computer electronic de comanda si un radar cu infrarosu. Spatiile de montare a usii trebuie sa fie urmatoarele: 2 spatii pana la 1400 mm fiecare sau 4 spatiipana la 970 mm fiecare sau 2 spatii pana la 1920.mm fiecare.

Kit-ul contine:

 • Fotocelule interioare si exterioare
 • Baterii de urgenta 12V / 1.2AH
 • Selector de programe

Comanda acum

 
montaj usi sticla

Usi Sticla Antipanica

Usa glisanta automata cu sistem antipanica pentru iesiri in caz de urgenta. Usile automate din sticla antipanica sunt utilizate pentru orice intrare, orice cerinta si se incadreaza in diferite deschideri structurale. Usile antipanica satisfac o varietate de cereri si pot fi adaptate pentru a se potrivi cerintelor individuale. Functia Breakout pentru panouri glisante si laterale este, de asemenea o solutie viabila pentru iesiri de urgenta. Latimea maxima a deschiderii de aplicare a sistemului antipanica trebuie sa fie de 1200 mmm. Spatiul de montaj: 2 deschideri de pana la 1200 mm fiecare, sau doua deschideri până la 1000 mm pentru fiecare foaie de sticla, sau o deschidere de pana la 1200 mm pentru o foaie de sticla.

Kit-ul contine:

 • Fotocelule interioare si exterioare
 • Baterii de urgenta
 • Selector de programe
 • Radar cu infrarosu

Comanda acum

 
usi sticla simple

Profile si Kit-uri rame usi sticla

Profile special dezvoltate pentru spatii mobile si fixe. Cele mai multe tipuri de profile asigura o etansare eficienta de intrare a aerului si sunt prevazute cu perie sigiliu. Robustetea ramelor face ca intreaga structura sa fie de maxima siguranta in exploatare si denota lejeritate si eleganta datorita dimensiunilor.

Kit-uri:

 • KIT F1:Fixare kit pentru sticlă cu capace finale de 10 mm. Fixare prin gaurire a foii de sticla.
 • KIT F2:Fixare kit pentru sticla cu capace groase si finale de 8mm pana la 12mm. Fixare prin prindere a foii de sticla.

Comanda acum

 
accesorii usa de sticla accesorii usi sticla

Accesorii usi

 • Kit pentru deschiderea automata a usilor de detectare a obstacolelor. Potrivit pentru usi spitale.
 • Blocare electrica pentru usi automate.
 • Kit Celula foto cu logical bord.
 

Accesorii usi sticla - M1601 Radar cu infrarosu

radar cu infrarosu

Pentru comenzi, detalii tehnice si informatii, preturi kit-uri, accesorii usi sticla pentru cladiri rezidentiale si comerciale, va rugam sa ne contactati.

Accesorii usi sticla - MCELE01 Selector de programe

selector de programe

Pentru comenzi, detalii tehnice si informatii, preturi si montaj usi de sticla telecopice pentru cladiri rezidentiale si spatii comerciale, va rugam sa ne contactati.

Radar cu fascicul dublu, care inlocuieste fotocelulele

radar cu fascicul dublu

Pentru comenzi, detalii tehnice si informatii, preturi si montaj usi sticla antipanica pentru cladiri rezidentiale si spatii comerciale, va rugam sa ne contactati.